Zelfstandigen algemeen

Welkom op onze site

Aangezien er een steeds groter beroep gedaan wordt op de thuiszorg en zijn zorgverleners, is het van groot belang dat de zorgverleners bijgeschoold blijven.

U heeft de verantwoording dat u niet alleen bevoegd bent maar ook bekwaam blijft voor de gediplomeerde onder ons.

Care Cursus Centrum biedt bijscholingen en cursussen in de zorg aan voor ongediplomeerde en gediplomeerde zorgverleners. 

Als ZZP’er bent u zelf verantwoordelijk voor het op niveau houden van uw beroepskennis, de vaardigheden hieromtrent en het kunnen aantonen hiervan.

Voor de ongediplomeerde zorgverlener onder ons is het belangrijk om zoveel mogelijk kennis te vergaren zodat u uw werkzaamheden zo goed mogelijk kunt uitvoeren. 

Wij hebben speciale cursussen voor de ongediplomeerde zorgverlener.  Bekijk hier het gehele aanbod voor niveau 1 en 2.

Inhoudelijk

Het trainingsprogramma wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen over een training, dan kunt u mailen naar info@carecursuscentrum.nl of  telefonisch contact opnemen via 035-6937077.

Kosten.

De kosten die deze trainingen met zich mee brengen zijn voor u meestal fiscaal aftrekbaar als “beroepskosten”.

Per training staat de prijs vermeld en wat u hiervoor mag verwachten. De trainers zijn specialisten in hun vakgebied (veelal docent verpleegkunde) en zijn bevoegd tot het geven van trainingen.

De groepen zijn klein ( max 15 personen) afhankelijk van de cursus.