Care Cursus Centrum beeld

Professionele trainingen voor jou!

Wie zijn wij


Cursussen voor hulpverleners in de zorg

Care Cursus Centrum, biedt de alerte zorgverlener trainingen en cursussen aan in de zorg om bevoegd en/of bekwaam te blijven!

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trainingen en cursussen voor alle niveaus van zorgverleners die  werkzaam zijn in de thuiszorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

De overheid gaat steeds meer toezicht houden op de bevoegd en bekwaamheid van de zorgverlener. Wij motiveren de zorgverleners tot het volgen van trainingen en cursussen om bevoegd en bekwaam te blijven.

Voor de niveau’s 4 en 5 geldt dat als u BIG geregistreerd wilt blijven, u moet voldoen aan de werkervaringseis van 2080 uur per 5 jaar.

Werkgevers vragen daarbij of u bekwaam bent en daardoor bevoegd wat betreft de VRH.

Als u ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister van V&VN, dan heeft u als scholingseis 180 accreditatiepunten per 5 jaar nodig, zodat u geregistreerd blijft in dit register.

CCC geeft cursussen met accreditatiepunten die wij voor u opvoeren in uw kwaliteitsregister. Bij iedere training staan de accreditatiepunten vermeldt.

De technieken, medicatie en werkmethodes veranderen continu en als zorgverlener moet je de meest up-to-date vaardigheden onder de knie hebben en bekend zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Wij trainen in kleine groepjes met max 15 cursisten. Afhankelijk van de soort cursus. Dit biedt  ons de ruimte om iedereen persoonlijke aandacht te geven wat belangrijk is in geval dat de cursist  moeite heeft  met een onderdeel van de training/ cursus.

Wij zijn aangesloten bij de V&VN, CRKBO geregistreerd en ISO 9001:2015 gecertificeerd ( mei 2022).

Wat inhoudt dat wij geaccrediteerde trainingen en cursussen geven (V&VN) en BTW (CRKBO) zijn vrijgesteld. Dus wij kunnen de cursussen goedkoper aanbieden (-21%). En ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan alle eisen (ISO 9001:2015)

CCC heeft een breed aanbod van trainingen en cursussen afgesteld op uw niveau. Kijk hiervoor op ons het trainingsoverzicht op deze site.